PROFILE
현, 부산여자대학교 바리스타학과 교수 / 한선생 커피 바리스타학원 대표원장 / 부산대학교 대기확산 연구실 연구원
국제 스페셜티 커피협회((Specialty Coffee Association - S.C.A ) 정회원 /
S.C.A CSP(커피 스킬즈 프로그램) AST(감독관) - All Module Qualifications
S.C.A CTechP(커피 테크니션즈 프로그램) AST(감독관) - All Module Qualifications
한국 커피협회(Korea Coffee Association - K.C.A) 정회원 /
K.C.A Barista Level 1 Judge 바리스타 1급 실기평가위원
K.C.A Barista Level 2 Judge 바리스타 2급 실기평가위원
K.C.A Barista Level 3 Judge 바리스타 3급 실기평가위원
K.C.A Coffee Brewing Lecturer 커피 지도사 감독관
K.C.A Roast Master Lecturer 로스트 마스터 감독관
K.C.A Coffee Machine Manager Lecturer 커피 머신 관리사 감독관
K.C.A Junior Barista Lecturer 주니어 바리스타 감독관
K.C.A Coffee & Beverage Trainer 커피 음료 강사
국제 커피 품질연구소(C.Q.I ) 정회원 /
C.Q.I(Coffee Quality Institute) Q- Arabica Grader(국제 커피 감별사 - 아라비카)
C.Q.I(Coffee Quality Institute) Q- Robusta Grader(국제 커피 감별사 - 로부스타)
G-ACP (Global Advanced Coffee Program) Instructor 강사
CERTIFICATE
S.C.A Coffee Skills Diploma / Barista Skills Intermediate / Barista Skills Professional / Brewing Intermediate / Brewing Professional / Roasting Intermediate / Roasting Professional / Sensory Skills Intermediate / Sensory Skills Professional / Green Coffee Intermediate / Green Coffee Professional
K.C.A Barista(Level 1) / Roast Master / Tea Master / Home Cafe Master / Coffee Brewing Master(Level 1) / Coffee Machine Manager
C.Q.I Q- Arabica Grader / Q- Robusta Grader
G-ACP Barista Award / Barista Professional / Barista Master / Roasting Director Award / Roasting Director Professional / Roasting Director Master / Grader Award / Grader Professional / Grader Master / Business Consultant Award / Business Consultant Professional / Business Consultant Master
G.C.S Barista (Level 3) / Beverage Creator (Level 2) / Roasting (Level 2) / Classifying (Level 2) / Brewing (Level 2)